Traverco heeft klanten in de sectoren landbouw, offshore, mijnbouw, olie en gas, grondverzet en bosbouw. Onze klanten weten dat we bekwaam, innovatief en ervaren zijn.
Bij Traverco zijn we in staat om oplossingen te bieden die perfect voldoen aan de eisen van onze klanten door onze faciliteiten allemaal op één locatie te gebruiken.
Ons team combineert innovatieve oplossingen met een focus op internationale veiligheidsnormen om een consistente kwaliteit te leveren. Ons team is trots op het leveren van kwaliteitsproducten en ondersteuning aan onze klanten.

Motorrevisie

Traverco is zeer bedreven in het volledig reviseren van machines en motoren en alles wat daarmee te maken heeft. Met de aanwezige kennis op dit gebied en de continue nieuwe ontwikkelingen op dit gebied zet Traverco haar zoektocht naar de verdieping van kennis en verbetering voort.

Hose afdeling

Machines gaan door het warme klimaat vaker kapot aan slijtagedelen zoals hydraulische leidingen en slangen. Traverco is al enkele jaren de fabrikant van hydraulische leidingen, slangen en koppelingen.

Service op het veld

Traverco is al een aantal jaren actief met zowel een vaste als flexibele veldgroep. Onder andere werkzaamheden aan de verschillende machines die in de haven draaien is dit een gebied waar veel kennis, flexibiliteit en inzet van onze medewerkers nodig is. Er zijn ook machines in het binnenland van Suriname waarvan wordt verwacht dat ze op tijd worden onderhouden / gerepareerd om continu te kunnen werken.

Nascom NV

Halverwege 2008 deed Traverco opnieuw een plechtig beroep op Nascom. Nascom staat voor NAtionale Scheepsbouw en COnstructie Maatschappij Suriname en werd in de beginjaren van Traverco (begin jaren tachtig) overgenomen om zijn werkmogelijkheden te verbreden. Nascom leverde een uitgebreide machinelijn en een breed scala aan gecertificeerde en getrainde lassers.

Naast gerepareerde en geconstrueerde producten zoals graafbakken is er ook de mogelijkheid om graafmachinegieken te verlengen. Nascom is ook gespecialiseerd in op maat gemaakte veiligheidskooien om de veiligheid van de operators tijdens werkzaamheden te vergroten. Ontwerp en realisatie worden geheel in eigen huis verzorgd dankzij de ruime ervaring, efficiënte inzet van middelen en aanwezige kennis.

In samenwerking met Mines Services NV ten behoeve van onder meer de offshore en mijnbouwsector zijn ook hefmiddelen geconstrueerd, dit zijn onder meer spreidbalken, koppelingen, palletkooien, etc.

Winkel

Dankzij het brede klantenbestand en de vraag naar diverse oplossingen voor machines resulteerde dit in een magazijnvoorraad van ruim 18.000 artikelen. Het aanbod varieert van banden, keerringen, uitlaatspruitstukken, bakpennen, bussen en turbo. Alles wat met bouten en moeren te maken heeft. Veel van de specifieke klantvereisten van het bedrijf vereisen dat we in het buitenland onderdelen kunnen bestellen bij de kopers in Noord-Amerika, Azië en Europa.

Onze producten.

Onderstaand een overzicht van onze producten.

nl_NLNederlands